Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57031
Title: Phân lập và xác định một số đặc tính sinh học của vi khuẩn lactic từ dưa cải muối chua tại Đà Lạt = Isolation and determination of biological characteristics of lactic acid bacteria from pickled sauerkraut in Da Lat
Authors: Lê, Thị Loan
Nguyễn, Thị Tâm
Nguyễn, Thị Anh Thư
Nguyễn, Huỳnh Kim Thoa
Trần, Kim Diệp
Võ, Hoài Hiếu
Keywords: Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Thái Nguyên
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Thái Nguyên - 2022 - no.10 - tr.243-251 - ISSN.1859-2171
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=352558
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57031
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V227S102022243.pdf576.5 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.