Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57031
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Lê, Thị Loan | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Tâm | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Anh Thư | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Huỳnh Kim Thoa | |
dc.contributor.author | Trần, Kim Diệp | |
dc.contributor.author | Võ, Hoài Hiếu | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T03:10:08Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T03:10:08Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=352558 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57031 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Thái Nguyên - 2022 - no.10 - tr.243-251 - ISSN.1859-2171 | en |
dc.subject | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Thái Nguyên | en |
dc.title | Phân lập và xác định một số đặc tính sinh học của vi khuẩn lactic từ dưa cải muối chua tại Đà Lạt = Isolation and determination of biological characteristics of lactic acid bacteria from pickled sauerkraut in Da Lat | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv178V227S102022243.pdf | 576.5 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.