Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57031
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Thị Loan
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Tâm
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Anh Thư
dc.contributor.authorNguyễn, Huỳnh Kim Thoa
dc.contributor.authorTrần, Kim Diệp
dc.contributor.authorVõ, Hoài Hiếu
dc.date.accessioned2023-12-26T03:10:08Z-
dc.date.available2023-12-26T03:10:08Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=352558en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57031-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Thái Nguyên - 2022 - no.10 - tr.243-251 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Thái Nguyênen
dc.titlePhân lập và xác định một số đặc tính sinh học của vi khuẩn lactic từ dưa cải muối chua tại Đà Lạt = Isolation and determination of biological characteristics of lactic acid bacteria from pickled sauerkraut in Da Laten
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V227S102022243.pdf576.5 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.