Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56386
Title: | Tối ưu hóa quy trình chiết xuất polyphenol và flavonoid từ lá cây sa kê (artocarpus altilis) = Optimization of the extraction process of polyphenols and flavonoids from breadfruit leaves (artocarpus altilis) |
Authors: | Nguyễn, Thị Ái Lan Trần, Chí Linh |
Keywords: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Thái Nguyên |
Issue Date: | 2022 |
Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Thái Nguyên - 2022 - no.10 - tr.47-55 - ISSN.1859-2171 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=352434 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56386 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CTv178V227S102022047.pdf
Size : 720,17 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.