Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56386
Title: | Tối ưu hóa quy trình chiết xuất polyphenol và flavonoid từ lá cây sa kê (artocarpus altilis) = Optimization of the extraction process of polyphenols and flavonoids from breadfruit leaves (artocarpus altilis) | Authors: | Nguyễn, Thị Ái Lan Trần, Chí Linh |
Keywords: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Thái Nguyên | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Thái Nguyên - 2022 - no.10 - tr.47-55 - ISSN.1859-2171 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=352434 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56386 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CTv178V227S102022047.pdf | 720.17 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.