Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56386
Title: Tối ưu hóa quy trình chiết xuất polyphenol và flavonoid từ lá cây sa kê (artocarpus altilis) = Optimization of the extraction process of polyphenols and flavonoids from breadfruit leaves (artocarpus altilis)
Authors: Nguyễn, Thị Ái Lan
Trần, Chí Linh
Keywords: Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Thái Nguyên
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Thái Nguyên - 2022 - no.10 - tr.47-55 - ISSN.1859-2171
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=352434
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56386
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv178V227S102022047.pdf720.17 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.