Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56386
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ái Lan
dc.contributor.authorTrần, Chí Linh
dc.date.accessioned2023-12-26T03:04:46Z-
dc.date.available2023-12-26T03:04:46Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=352434en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56386-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Thái Nguyên - 2022 - no.10 - tr.47-55 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Thái Nguyênen
dc.titleTối ưu hóa quy trình chiết xuất polyphenol và flavonoid từ lá cây sa kê (artocarpus altilis) = Optimization of the extraction process of polyphenols and flavonoids from breadfruit leaves (artocarpus altilis)en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv178V227S102022047.pdf720.17 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.