Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55637
Title: | Thành phần hóa học và đặc tính chức năng của sản phẩm thuỷ phân protein từ thịt vụn cá ngừ vây vàng (Thunnus albacare) = Chemical composition and functional properties of protein hydrolysate from yellowfin tuna (Thunnus albacares) trimmings |
Authors: | Nguyễn, Thị Mỹ Hương |
Keywords: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn |
Issue Date: | 2022 |
Series/Report no.: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.03+04 - tr.119 - 125 - ISSN.1859-4581 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340268 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55637 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv201S03_042022119.pdf
Size : 1,07 MB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.