Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55637
Title: Thành phần hóa học và đặc tính chức năng của sản phẩm thuỷ phân protein từ thịt vụn cá ngừ vây vàng (Thunnus albacare) = Chemical composition and functional properties of protein hydrolysate from yellowfin tuna (Thunnus albacares) trimmings
Authors: Nguyễn, Thị Mỹ Hương
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.03+04 - tr.119 - 125 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340268
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55637
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S03_042022119.pdf1.07 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

1
checked on Dec 28, 2024

Download(s)

1
checked on Dec 28, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.