Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55637
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Mỹ Hương
dc.date.accessioned2023-12-26T02:53:37Z-
dc.date.available2023-12-26T02:53:37Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340268en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55637-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.03+04 - tr.119 - 125 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleThành phần hóa học và đặc tính chức năng của sản phẩm thuỷ phân protein từ thịt vụn cá ngừ vây vàng (Thunnus albacare) = Chemical composition and functional properties of protein hydrolysate from yellowfin tuna (Thunnus albacares) trimmingsen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S03_042022119.pdf1.07 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.