Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55630
Title: Ảnh hưởng quá trình trích ly đến hàm lượng carotenoid, tannin và hiệu suất trích ly từ quả lêkima [Pouteria campechiana] = Effects of extraction process on carotenoid, tannin contentand extraction efficiency of Pouteria campechiana
Authors: Trần, Xuân Hiển
Huỳnh, Liên Hương
Nguyễn, Trung Thành
Lê, Thị Thúy Hằng
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.03+04 - tr.78 - 85 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340260
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55630
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S03_042022078.pdf1.33 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.