Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55630
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Xuân Hiển
dc.contributor.authorHuỳnh, Liên Hương
dc.contributor.authorNguyễn, Trung Thành
dc.contributor.authorLê, Thị Thúy Hằng
dc.date.accessioned2023-12-26T02:53:36Z-
dc.date.available2023-12-26T02:53:36Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340260en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55630-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.03+04 - tr.78 - 85 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleẢnh hưởng quá trình trích ly đến hàm lượng carotenoid, tannin và hiệu suất trích ly từ quả lêkima [Pouteria campechiana] = Effects of extraction process on carotenoid, tannin contentand extraction efficiency of Pouteria campechianaen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S03_042022078.pdf1.33 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.