Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/5538
Title: Nghiên cứu tách đường khử của lòng trắng trứng gia cầm bằng phương pháp sinh học để nâng cao chất lượng bột trứng
Authors: Lê, Văn Hoàng
Lê, Thị Liên Thanh
Bùi, Thế Vinh
Vương, Bảo Thy
Mạc, Thị Hà Thanh
Keywords: Tạp chí Khoa học - Đại học Cửu Long
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học - Đại học Cửu Long - 2019 - no.15
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=301273
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/5538
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
49753-805-153477-1-10-20200804.pdf3.9 MBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.