Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/5538
Title: | Nghiên cứu tách đường khử của lòng trắng trứng gia cầm bằng phương pháp sinh học để nâng cao chất lượng bột trứng | Authors: | Lê, Văn Hoàng Lê, Thị Liên Thanh Bùi, Thế Vinh Vương, Bảo Thy Mạc, Thị Hà Thanh |
Keywords: | Tạp chí Khoa học - Đại học Cửu Long | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học - Đại học Cửu Long - 2019 - no.15 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=301273 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/5538 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
49753-805-153477-1-10-20200804.pdf | 3.9 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.