Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55167
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Hồng Xuân | |
dc.contributor.author | Đỗ, Thị Tuyết Nhung | |
dc.contributor.author | Đoàn, Thị Kiều Tiên | |
dc.contributor.author | Trần, Chí Linh | |
dc.contributor.author | Phạm, Chí Đúng | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Mỹ Dung | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T02:48:26Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T02:48:26Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=342500 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55167 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2022 - no.CĐKHTN - tr.38-47 - ISSN.1859-2333 | en |
dc.subject | Khoa học (Đại học Cần Thơ) | en |
dc.title | Ảnh hưởng của quá trình xử lý nhiệt đến hàm lượng polyphenol, flavonoid, vitamin C, acid gallic và khả năng chống oxy hóa của dịch ép nước dâu Hạ Châu (Baccaurea ramiflora Lour.) = Influence of thermal processing on total polyphenols content, total flavonoids content, vitamin C, gallic acid and antioxidant activity of Burmese grape (Baccaurea ramiflora Lour.) | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv403V58KHTN22022038.pdf | 572.3 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.