Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54825
Title: Tối ưu hóa quá trình thủy phân tinh bột gạo lứt huyết rồng bằng enzyme a-amylase trong sản xuất nước gạo lứt huyết rồng lên men = Optimizing the hydrolysis of red rice by using o-amylase for the production of fermented red rice beverage
Authors: Nguyễn, Văn Hiệp
Nguyễn, Hoàng Anh
Lê, Thị Ngọc Ái
Lê, Thủy Tiên
Nguyễn, Linh Phương
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2022 - no.5 - tr.378-384 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=342076
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54825
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S52022378.pdf
  • Size : 1,05 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.