Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54534
Title: Khảo sát ảnh hưởng của điều kiện chế biến đến chất lượng của sản phẩm sấy dẻo từ dưa lưới thứ phẩm = A study on the effect of processing conditions on the quality of dried products from off-grade raw cantaloupe
Authors: Đàm, Thị Kim Yến
Trần, Lê Vinh
Nguyễn, Thị Thu Hồng
Nguyễn, Tấn Hùng
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2022 - no.3 - tr.280-285 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=341456
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54534
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv146S32022280.pdf789.76 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.