Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54534
Title: | Khảo sát ảnh hưởng của điều kiện chế biến đến chất lượng của sản phẩm sấy dẻo từ dưa lưới thứ phẩm = A study on the effect of processing conditions on the quality of dried products from off-grade raw cantaloupe | Authors: | Đàm, Thị Kim Yến Trần, Lê Vinh Nguyễn, Thị Thu Hồng Nguyễn, Tấn Hùng |
Keywords: | Tạp chí Công thương | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2022 - no.3 - tr.280-285 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=341456 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54534 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv146S32022280.pdf | 789.76 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.