Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54534
Title: Khảo sát ảnh hưởng của điều kiện chế biến đến chất lượng của sản phẩm sấy dẻo từ dưa lưới thứ phẩm = A study on the effect of processing conditions on the quality of dried products from off-grade raw cantaloupe
Authors: Đàm, Thị Kim Yến
Trần, Lê Vinh
Nguyễn, Thị Thu Hồng
Nguyễn, Tấn Hùng
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2022 - no.3 - tr.280-285 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=341456
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54534
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S32022280.pdf
  • Size : 789,76 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.