Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54534
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐàm, Thị Kim Yến
dc.contributor.authorTrần, Lê Vinh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Hồng
dc.contributor.authorNguyễn, Tấn Hùng
dc.date.accessioned2023-12-26T02:21:27Z-
dc.date.available2023-12-26T02:21:27Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=341456en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54534-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.3 - tr.280-285 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleKhảo sát ảnh hưởng của điều kiện chế biến đến chất lượng của sản phẩm sấy dẻo từ dưa lưới thứ phẩm = A study on the effect of processing conditions on the quality of dried products from off-grade raw cantaloupeen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S32022280.pdf
  • Size : 789,76 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.