Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54517
Title: Phân tích sự khác biệt về thành phần đồng vị bền δ2H và δ18O trong mẫu nước chiết từ quả dâu tây ở Đà Lạt và Mộc Châu = Differences in stable isotope compositions δ2H and δ18O in water samples extracted from strawberries in Da Lat and Moc Chau
Authors: Hà, Lan Anh
Đặng, Đức Nhận
Trần, Minh Quỳnh
Vũ, Thị Hiên
Keywords: Khoa học & công nghệ Việt Nam
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.8B - tr.1 - 5 - ISSN.1859-4794
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=341404
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54517
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv8V64S08B2022001.pdf792.86 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

7
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.