Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54517
Title: | Phân tích sự khác biệt về thành phần đồng vị bền δ2H và δ18O trong mẫu nước chiết từ quả dâu tây ở Đà Lạt và Mộc Châu = Differences in stable isotope compositions δ2H and δ18O in water samples extracted from strawberries in Da Lat and Moc Chau | Authors: | Hà, Lan Anh Đặng, Đức Nhận Trần, Minh Quỳnh Vũ, Thị Hiên |
Keywords: | Khoa học & công nghệ Việt Nam | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.8B - tr.1 - 5 - ISSN.1859-4794 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=341404 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54517 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv8V64S08B2022001.pdf | 792.86 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.