Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54517
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHà, Lan Anh
dc.contributor.authorĐặng, Đức Nhận
dc.contributor.authorTrần, Minh Quỳnh
dc.contributor.authorVũ, Thị Hiên
dc.date.accessioned2023-12-26T02:21:21Z-
dc.date.available2023-12-26T02:21:21Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=341404en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54517-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.8B - tr.1 - 5 - ISSN.1859-4794en
dc.subjectKhoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titlePhân tích sự khác biệt về thành phần đồng vị bền δ2H và δ18O trong mẫu nước chiết từ quả dâu tây ở Đà Lạt và Mộc Châu = Differences in stable isotope compositions δ2H and δ18O in water samples extracted from strawberries in Da Lat and Moc Chauen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv8V64S08B2022001.pdf792.86 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

7
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.