Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54439
Title: Ảnh hưởng của calcium cloride, boric acid và brassinolide xử lý trước thu hoạch đến màu sắc vỏ và thời gian bảo quản trái quýt Hồng = Effects of calcium chloride, boric acid, brassinolide as preharvest spraying on the improvement of peel color and storage duration of ‘Hong’ mandarin fruits
Authors: Trịnh, Xuân Việt
Lê, Văn Hòa
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.03 - tr.54 - 60 - ISSN.1859 - 1558
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=341267
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54439
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv490S032022054.pdf255.95 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.