Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54439
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Trịnh, Xuân Việt | |
dc.contributor.author | Lê, Văn Hòa | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T02:21:00Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T02:21:00Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=341267 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54439 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.03 - tr.54 - 60 - ISSN.1859 - 1558 | en |
dc.subject | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam | en |
dc.title | Ảnh hưởng của calcium cloride, boric acid và brassinolide xử lý trước thu hoạch đến màu sắc vỏ và thời gian bảo quản trái quýt Hồng = Effects of calcium chloride, boric acid, brassinolide as preharvest spraying on the improvement of peel color and storage duration of ‘Hong’ mandarin fruits | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.