Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54439
Title: | Ảnh hưởng của calcium cloride, boric acid và brassinolide xử lý trước thu hoạch đến màu sắc vỏ và thời gian bảo quản trái quýt Hồng = Effects of calcium chloride, boric acid, brassinolide as preharvest spraying on the improvement of peel color and storage duration of ‘Hong’ mandarin fruits | Authors: | Trịnh, Xuân Việt Lê, Văn Hòa |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.03 - tr.54 - 60 - ISSN.1859 - 1558 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=341267 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54439 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv490S032022054.pdf | 255.95 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.