Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54439
Title: Ảnh hưởng của calcium cloride, boric acid và brassinolide xử lý trước thu hoạch đến màu sắc vỏ và thời gian bảo quản trái quýt Hồng = Effects of calcium chloride, boric acid, brassinolide as preharvest spraying on the improvement of peel color and storage duration of ‘Hong’ mandarin fruits
Authors: Trịnh, Xuân Việt
Lê, Văn Hòa
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.03 - tr.54 - 60 - ISSN.1859 - 1558
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=341267
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54439
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv490S032022054.pdf255.95 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.