Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54293
Title: | Ảnh hưởng của phương pháp làm khô đến chất lượng của bột lá Chùm ngây (Moringa oleifera L.) = Effects of drying methods on the quality of Moringa (Moringa oleifera L.) leaf powder | Authors: | Ngô, Trí Dũng Lê, Thị Thúy Hằng Lê, Thị Thúy Loan Phạm, Đức Thọ Nguyễn, Tuyết Giang |
Keywords: | Khoa học kỹ thuật chăn nuôi | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.278 - tr.78 - 83 - ISSN.1859-476X | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340878 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54293 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv345S2782022078.pdf | 563.76 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.