Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54293
Title: Ảnh hưởng của phương pháp làm khô đến chất lượng của bột lá Chùm ngây (Moringa oleifera L.) = Effects of drying methods on the quality of Moringa (Moringa oleifera L.) leaf powder
Authors: Ngô, Trí Dũng
Lê, Thị Thúy Hằng
Lê, Thị Thúy Loan
Phạm, Đức Thọ
Nguyễn, Tuyết Giang
Keywords: Khoa học kỹ thuật chăn nuôi
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.278 - tr.78 - 83 - ISSN.1859-476X
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340878
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54293
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv345S2782022078.pdf
  • Size : 563,76 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.