Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54293
Title: Ảnh hưởng của phương pháp làm khô đến chất lượng của bột lá Chùm ngây (Moringa oleifera L.) = Effects of drying methods on the quality of Moringa (Moringa oleifera L.) leaf powder
Authors: Ngô, Trí Dũng
Lê, Thị Thúy Hằng
Lê, Thị Thúy Loan
Phạm, Đức Thọ
Nguyễn, Tuyết Giang
Keywords: Khoa học kỹ thuật chăn nuôi
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.278 - tr.78 - 83 - ISSN.1859-476X
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340878
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54293
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv345S2782022078.pdf563.76 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

24
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.