Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54293
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNgô, Trí Dũng
dc.contributor.authorLê, Thị Thúy Hằng
dc.contributor.authorLê, Thị Thúy Loan
dc.contributor.authorPhạm, Đức Thọ
dc.contributor.authorNguyễn, Tuyết Giang
dc.date.accessioned2023-12-26T02:20:15Z-
dc.date.available2023-12-26T02:20:15Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340878en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54293-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.278 - tr.78 - 83 - ISSN.1859-476Xen
dc.subjectKhoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titleẢnh hưởng của phương pháp làm khô đến chất lượng của bột lá Chùm ngây (Moringa oleifera L.) = Effects of drying methods on the quality of Moringa (Moringa oleifera L.) leaf powderen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv345S2782022078.pdf
  • Size : 563,76 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.