Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54271
Title: | Ảnh hưởng của thời gian bảo quản đến chất lượng của dây và củ khoai lang phụ phẩm ủ chua = Effect of storage time on the quality of sweet potato silage | Authors: | Mai, Trương Hồng Hạnh Hồ, Thanh Thâm |
Keywords: | Khoa học kỹ thuật chăn nuôi | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.277 - tr.54 - 63 - ISSN.1859-476X | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340851 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54271 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv345S2772022054.pdf | 289.62 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Page view(s) 20
1
checked on Dec 28, 2024
Download(s)
1
checked on Dec 28, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.