Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54271
Title: | Ảnh hưởng của thời gian bảo quản đến chất lượng của dây và củ khoai lang phụ phẩm ủ chua = Effect of storage time on the quality of sweet potato silage |
Authors: | Mai, Trương Hồng Hạnh Hồ, Thanh Thâm |
Keywords: | Khoa học kỹ thuật chăn nuôi |
Issue Date: | 2022 |
Series/Report no.: | Khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.277 - tr.54 - 63 - ISSN.1859-476X |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340851 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54271 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv345S2772022054.pdf
Size : 289,62 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.