Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54271
Title: Ảnh hưởng của thời gian bảo quản đến chất lượng của dây và củ khoai lang phụ phẩm ủ chua = Effect of storage time on the quality of sweet potato silage
Authors: Mai, Trương Hồng Hạnh
Hồ, Thanh Thâm
Keywords: Khoa học kỹ thuật chăn nuôi
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.277 - tr.54 - 63 - ISSN.1859-476X
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340851
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54271
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv345S2772022054.pdf289.62 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.