Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54271
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMai, Trương Hồng Hạnh
dc.contributor.authorHồ, Thanh Thâm
dc.date.accessioned2023-12-26T02:20:09Z-
dc.date.available2023-12-26T02:20:09Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340851en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54271-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.277 - tr.54 - 63 - ISSN.1859-476Xen
dc.subjectKhoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titleẢnh hưởng của thời gian bảo quản đến chất lượng của dây và củ khoai lang phụ phẩm ủ chua = Effect of storage time on the quality of sweet potato silageen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv345S2772022054.pdf
  • Size : 289,62 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.