Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54124
Title: | Ảnh hưởng của quá trình xử lý enzyme đến màng nhầy hạt và nhiệt độ sấy đối lưu đến chất lượng hạt thanh long = Effects of enzymatic treatment on seed mucilage degradation and air-drying temperature on quality attributes of dragon fruit seeds (Hylocereus spp.) | Authors: | Nguyễn, Lưu Ngọc Bảo Nguyễn, Hoàng Phong Lê, Văn Việt Mẫn Trần, Thị Thu Trà Tôn, Nữ Minh Nguyệt |
Keywords: | Phát triển Khoa học và Công nghệ: Kỹ thuật và Công nghệ (ĐHQG TP. Hồ Chí Minh) | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Phát triển Khoa học và Công nghệ: Kỹ thuật và Công nghệ (ĐHQG TP. Hồ Chí Minh) - 2022 - no.1 - tr.1407-1416 - ISSN.2615-9872 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=339835 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54124 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CTv149V5S120221407.pdf | 2.55 MB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.