Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54124
Title: Ảnh hưởng của quá trình xử lý enzyme đến màng nhầy hạt và nhiệt độ sấy đối lưu đến chất lượng hạt thanh long = Effects of enzymatic treatment on seed mucilage degradation and air-drying temperature on quality attributes of dragon fruit seeds (Hylocereus spp.)
Authors: Nguyễn, Lưu Ngọc Bảo
Nguyễn, Hoàng Phong
Lê, Văn Việt Mẫn
Trần, Thị Thu Trà
Tôn, Nữ Minh Nguyệt
Keywords: Phát triển Khoa học và Công nghệ: Kỹ thuật và Công nghệ (ĐHQG TP. Hồ Chí Minh)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Phát triển Khoa học và Công nghệ: Kỹ thuật và Công nghệ (ĐHQG TP. Hồ Chí Minh) - 2022 - no.1 - tr.1407-1416 - ISSN.2615-9872
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=339835
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54124
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv149V5S120221407.pdf2.55 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 20

1
checked on Dec 22, 2024

Download(s)

17
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.