Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54124
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Lưu Ngọc Bảo | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Hoàng Phong | |
dc.contributor.author | Lê, Văn Việt Mẫn | |
dc.contributor.author | Trần, Thị Thu Trà | |
dc.contributor.author | Tôn, Nữ Minh Nguyệt | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T02:19:25Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T02:19:25Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=339835 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54124 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Phát triển Khoa học và Công nghệ: Kỹ thuật và Công nghệ (ĐHQG TP. Hồ Chí Minh) - 2022 - no.1 - tr.1407-1416 - ISSN.2615-9872 | en |
dc.subject | Phát triển Khoa học và Công nghệ: Kỹ thuật và Công nghệ (ĐHQG TP. Hồ Chí Minh) | en |
dc.title | Ảnh hưởng của quá trình xử lý enzyme đến màng nhầy hạt và nhiệt độ sấy đối lưu đến chất lượng hạt thanh long = Effects of enzymatic treatment on seed mucilage degradation and air-drying temperature on quality attributes of dragon fruit seeds (Hylocereus spp.) | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv149V5S120221407.pdf | 2.55 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Page view(s) 20
1
checked on Dec 22, 2024
Download(s)
17
checked on Dec 22, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.