Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54124
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Lưu Ngọc Bảo
dc.contributor.authorNguyễn, Hoàng Phong
dc.contributor.authorLê, Văn Việt Mẫn
dc.contributor.authorTrần, Thị Thu Trà
dc.contributor.authorTôn, Nữ Minh Nguyệt
dc.date.accessioned2023-12-26T02:19:25Z-
dc.date.available2023-12-26T02:19:25Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=339835en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54124-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesPhát triển Khoa học và Công nghệ: Kỹ thuật và Công nghệ (ĐHQG TP. Hồ Chí Minh) - 2022 - no.1 - tr.1407-1416 - ISSN.2615-9872en
dc.subjectPhát triển Khoa học và Công nghệ: Kỹ thuật và Công nghệ (ĐHQG TP. Hồ Chí Minh)en
dc.titleẢnh hưởng của quá trình xử lý enzyme đến màng nhầy hạt và nhiệt độ sấy đối lưu đến chất lượng hạt thanh long = Effects of enzymatic treatment on seed mucilage degradation and air-drying temperature on quality attributes of dragon fruit seeds (Hylocereus spp.)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv149V5S120221407.pdf
  • Size : 2,55 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.