Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/53925
Title: Nghiên cứu đa dạng hóa các sản phẩm từ chuối tiêu hồng trên địa bàn Hà Nội
Authors: Bùi, Thị Vàng Anh
Nguyễn, Chí Dũng
Nguyễn, Thị Ngọc Ánh
Nguyễn, Thi Thúy
Nguyễn, Khắc Hải
Keywords: Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm - 2022 - no.01 - tr.80-92 - ISSN.1859-0381
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=344071
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/53925
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv336V18S012022080.pdf1.85 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.