Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/53925
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Thị Vàng Anh
dc.contributor.authorNguyễn, Chí Dũng
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ngọc Ánh
dc.contributor.authorNguyễn, Thi Thúy
dc.contributor.authorNguyễn, Khắc Hải
dc.date.accessioned2023-12-26T02:08:36Z-
dc.date.available2023-12-26T02:08:36Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=344071en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/53925-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm - 2022 - no.01 - tr.80-92 - ISSN.1859-0381en
dc.subjectTạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩmen
dc.titleNghiên cứu đa dạng hóa các sản phẩm từ chuối tiêu hồng trên địa bàn Hà Nộien
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv336V18S012022080.pdf1.85 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.