Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51630
Title: Nghiên cứu chế tạo chế phẩm nhũ tương nano từ tinh dầu lá trầu không (Piper betle L.) ứng dụng phòng bệnh hoại tử gan tụy cấp tính AHPND ở tôm. = Research on preparation of nano-emulsions from essential oil of betel leaf (Piper betle L.) for prevention of acute hepatopancreatic necrosis syndrome EMS/AHPND in shrimp
Authors: Mai, Thị Minh Ngọc
Nguyễn, Thị Thu Hiền
Vũ, Thị Bích Huyền
Bùi, Thị Hải Hòa
Lê, Minh Hải
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.11 - tr.59 - 65 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=343582
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51630
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S112022059.pdf994.44 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.