Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51630
Title: | Nghiên cứu chế tạo chế phẩm nhũ tương nano từ tinh dầu lá trầu không (Piper betle L.) ứng dụng phòng bệnh hoại tử gan tụy cấp tính AHPND ở tôm. = Research on preparation of nano-emulsions from essential oil of betel leaf (Piper betle L.) for prevention of acute hepatopancreatic necrosis syndrome EMS/AHPND in shrimp |
Authors: | Mai, Thị Minh Ngọc Nguyễn, Thị Thu Hiền Vũ, Thị Bích Huyền Bùi, Thị Hải Hòa Lê, Minh Hải |
Keywords: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn |
Issue Date: | 2022 |
Series/Report no.: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.11 - tr.59 - 65 - ISSN.1859-4581 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=343582 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51630 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv201S112022059.pdf
Size : 994,44 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.