Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51630
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMai, Thị Minh Ngọc
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Hiền
dc.contributor.authorVũ, Thị Bích Huyền
dc.contributor.authorBùi, Thị Hải Hòa
dc.contributor.authorLê, Minh Hải
dc.date.accessioned2023-12-26T01:11:19Z-
dc.date.available2023-12-26T01:11:19Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=343582en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51630-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.11 - tr.59 - 65 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleNghiên cứu chế tạo chế phẩm nhũ tương nano từ tinh dầu lá trầu không (Piper betle L.) ứng dụng phòng bệnh hoại tử gan tụy cấp tính AHPND ở tôm. = Research on preparation of nano-emulsions from essential oil of betel leaf (Piper betle L.) for prevention of acute hepatopancreatic necrosis syndrome EMS/AHPND in shrimpen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S112022059.pdf
  • Size : 994,44 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.