Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51603
Title: | Ảnh hưởng của thời gian thủy phân và loại enzyme đến quá trình thủy phân sụn cá hồi (Salmon salar) thu chondroitin sulfate bằng protease = Effects of hydrolytic time and enzyme types to the hydrolytic of salmon cartilage collect chondroitin sulfate by protease | Authors: | Đinh, Hữu Đông Nguyễn, Công Bỉnh |
Keywords: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.09 - tr.72 - 79 - ISSN.1859-4581 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=343464 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51603 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv201S092022072.pdf | 1.32 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.