Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51603
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐinh, Hữu Đông
dc.contributor.authorNguyễn, Công Bỉnh
dc.date.accessioned2023-12-26T01:07:49Z-
dc.date.available2023-12-26T01:07:49Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=343464en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51603-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.09 - tr.72 - 79 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleẢnh hưởng của thời gian thủy phân và loại enzyme đến quá trình thủy phân sụn cá hồi (Salmon salar) thu chondroitin sulfate bằng protease = Effects of hydrolytic time and enzyme types to the hydrolytic of salmon cartilage collect chondroitin sulfate by proteaseen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S092022072.pdf1.32 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.