Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51603
Title: Ảnh hưởng của thời gian thủy phân và loại enzyme đến quá trình thủy phân sụn cá hồi (Salmon salar) thu chondroitin sulfate bằng protease = Effects of hydrolytic time and enzyme types to the hydrolytic of salmon cartilage collect chondroitin sulfate by protease
Authors: Đinh, Hữu Đông
Nguyễn, Công Bỉnh
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.09 - tr.72 - 79 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=343464
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51603
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S092022072.pdf1.32 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.