Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51405
Title: Khảo sát một số chỉ tiêu chất lượng quan trọng của dịch ép trái trâm (Syzygium cumini) = A study on some key quality nutritional parameters of Java plum (Syzygium cumini) juice
Authors: Trịnh, Thanh Duy
Vũ, Thị Thanh Đào
Trần, Nghĩa Khang
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2022 - no.7 - tr.372-377 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=342839
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51405
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S72022372.pdf
  • Size : 859,31 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.