Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51405
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrịnh, Thanh Duy
dc.contributor.authorVũ, Thị Thanh Đào
dc.contributor.authorTrần, Nghĩa Khang
dc.date.accessioned2023-12-26T01:06:57Z-
dc.date.available2023-12-26T01:06:57Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=342839en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51405-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.7 - tr.372-377 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleKhảo sát một số chỉ tiêu chất lượng quan trọng của dịch ép trái trâm (Syzygium cumini) = A study on some key quality nutritional parameters of Java plum (Syzygium cumini) juiceen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S72022372.pdf
  • Size : 859,31 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.