Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51405
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Trịnh, Thanh Duy | |
dc.contributor.author | Vũ, Thị Thanh Đào | |
dc.contributor.author | Trần, Nghĩa Khang | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T01:06:57Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T01:06:57Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=342839 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51405 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Công thương - 2022 - no.7 - tr.372-377 - ISSN.0866-7756 | en |
dc.subject | Tạp chí Công thương | en |
dc.title | Khảo sát một số chỉ tiêu chất lượng quan trọng của dịch ép trái trâm (Syzygium cumini) = A study on some key quality nutritional parameters of Java plum (Syzygium cumini) juice | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.