Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/50864
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐào, Duy Khánh
dc.contributor.authorTrương, Thị Thùy Dương
dc.date.accessioned2023-12-20T02:42:57Z-
dc.date.available2023-12-20T02:42:57Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=326476en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/50864-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesY học cộng đồng - 2021 - no.5 - tr.146-151 - ISSN.2354-0613en
dc.subjectY học cộng đồngen
dc.titleHàm lượng hàn the trong một số thực phẩm chế biến sẵn ở chợ Chùa Hang, thành phố Thái Nguyên năm 2020en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv417V62S52021146.pdf1.49 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.