Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/50864
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Đào, Duy Khánh | |
dc.contributor.author | Trương, Thị Thùy Dương | |
dc.date.accessioned | 2023-12-20T02:42:57Z | - |
dc.date.available | 2023-12-20T02:42:57Z | - |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=326476 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/50864 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Y học cộng đồng - 2021 - no.5 - tr.146-151 - ISSN.2354-0613 | en |
dc.subject | Y học cộng đồng | en |
dc.title | Hàm lượng hàn the trong một số thực phẩm chế biến sẵn ở chợ Chùa Hang, thành phố Thái Nguyên năm 2020 | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv417V62S52021146.pdf | 1.49 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.