Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/50192
Title: Nghiên cứu khả năng bảo quản thịt heo tươi bằng hỗn hợp tinh dầu quả Màng tang [Litsea cubeha] và chitosan ở nhiệt độ lạnh
Authors: Nguyễn, Hải Vân
Lưu, Việt Hà
Hoàng, Thị Kim Anh
Phan, Thanh Tâm
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.09 - tr.81 - 88 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=318671
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/50192
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S092021081.pdf6.97 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.