Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/50192
Title: | Nghiên cứu khả năng bảo quản thịt heo tươi bằng hỗn hợp tinh dầu quả Màng tang [Litsea cubeha] và chitosan ở nhiệt độ lạnh | Authors: | Nguyễn, Hải Vân Lưu, Việt Hà Hoàng, Thị Kim Anh Phan, Thanh Tâm |
Keywords: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.09 - tr.81 - 88 - ISSN.1859-4581 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=318671 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/50192 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv201S092021081.pdf | 6.97 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.