Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49625
Title: Nghiên cứu quy trình chiết xuất nhóm phenolic và đánh giá sơ bộ khả năng kháng oxy hóa in-vitro của cây mắm ổi (Avicennia marina L.)
Authors: Nguyễn, Thị Ngọc Vân
Nguyễn, Huỳnh Kim Ngân
Bùi, Thảo Nguyên
Lê, Thị Nhân Duyên
Bùi, Thị Bích Hằng
Keywords: Tạp chí Y dược học Cần Thơ
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Y dược học Cần Thơ - 2021 - no.34 - tr.187-193 - ISSN.2345-1210
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=318944
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49625
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv482S342021187.pdf456.97 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.