Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49625
Title: | Nghiên cứu quy trình chiết xuất nhóm phenolic và đánh giá sơ bộ khả năng kháng oxy hóa in-vitro của cây mắm ổi (Avicennia marina L.) | Authors: | Nguyễn, Thị Ngọc Vân Nguyễn, Huỳnh Kim Ngân Bùi, Thảo Nguyên Lê, Thị Nhân Duyên Bùi, Thị Bích Hằng |
Keywords: | Tạp chí Y dược học Cần Thơ | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Tạp chí Y dược học Cần Thơ - 2021 - no.34 - tr.187-193 - ISSN.2345-1210 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=318944 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49625 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv482S342021187.pdf | 456.97 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.