Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49625
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ngọc Vân
dc.contributor.authorNguyễn, Huỳnh Kim Ngân
dc.contributor.authorBùi, Thảo Nguyên
dc.contributor.authorLê, Thị Nhân Duyên
dc.contributor.authorBùi, Thị Bích Hằng
dc.date.accessioned2023-12-15T07:14:13Z-
dc.date.available2023-12-15T07:14:13Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=318944en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49625-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y dược học Cần Thơ - 2021 - no.34 - tr.187-193 - ISSN.2345-1210en
dc.subjectTạp chí Y dược học Cần Thơen
dc.titleNghiên cứu quy trình chiết xuất nhóm phenolic và đánh giá sơ bộ khả năng kháng oxy hóa in-vitro của cây mắm ổi (Avicennia marina L.)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv482S342021187.pdf
  • Size : 456,97 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.