Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49483
Title: | Xác định điều kiện tối ưu chiết xuất pectin và ảnh hưởng của điều kiện chiết xuất đến độ este hóa của pectin từ vỏ quả chanh dây tía (Passiflora edulis Sims.) | Authors: | Nguyễn, Trọng Thăng Lê, Minh Nguyệt |
Keywords: | Khoa học nông nghiệp Việt Nam | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.6 - tr.795-806 - ISSN.2588-1299 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=318694 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49483 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv169V19S062021795.pdf | 964.72 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.