Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49475
Title: Ảnh hưởng của nảy mầm đến hàm lượng axit gamma-aminobutyric, axit phytic và thành phần hóa học của đậu ván trắng (Lablab purpureus (L.) Sweet)
Authors: Nguyễn, Thị Thơm
Nguyễn, Thị Định
Dương, Thị Doanh
Cao, Thị Thảo
Nguyễn, Đức Doan
Keywords: Khoa học nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.6 - tr.737-744 - ISSN.2588-1299
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=318688
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49475
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv169V19S062021737.pdf768.06 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.