Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49475
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thơm
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Định
dc.contributor.authorDương, Thị Doanh
dc.contributor.authorCao, Thị Thảo
dc.contributor.authorNguyễn, Đức Doan
dc.date.accessioned2023-12-15T07:13:12Z-
dc.date.available2023-12-15T07:13:12Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=318688en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49475-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.6 - tr.737-744 - ISSN.2588-1299en
dc.subjectKhoa học nông nghiệp Việt Namen
dc.titleẢnh hưởng của nảy mầm đến hàm lượng axit gamma-aminobutyric, axit phytic và thành phần hóa học của đậu ván trắng (Lablab purpureus (L.) Sweet)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv169V19S062021737.pdf
  • Size : 768,06 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.