Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49374
Title: Nghiên cứu ổn định hệ nhũ dầu cám gạo trong nước sử dụng tinh bột gạo biến tính bằng α-amylase
Authors: Đỗ, Việt Hà
Nguyễn, Khắc Sinh
Nguyễn, Bảo Việt
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2021 - no.10 - tr.171-177 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=320185
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49374
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S102021171.pdf5.86 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

4
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.