Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49351
Title: Sử dụng phương pháp bề mặt đáp ứng (RSM) để tối ưu hóa quá trình trích ly pectin từ vỏ bưởi
Authors: Trần, Nguyễn Phương Lan
Lê, Phước Nguyên
Nguyễn, Thanh Hoài
Trần, Thị Minh Thư
Lương, Huỳnh Vủ Thanh
Cao, Lưu Ngọc Hạnh
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2021 - no.10 - tr.92-97 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=320163
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49351
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S102021092.pdf
  • Size : 4,51 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.