Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49351
Title: | Sử dụng phương pháp bề mặt đáp ứng (RSM) để tối ưu hóa quá trình trích ly pectin từ vỏ bưởi |
Authors: | Trần, Nguyễn Phương Lan Lê, Phước Nguyên Nguyễn, Thanh Hoài Trần, Thị Minh Thư Lương, Huỳnh Vủ Thanh Cao, Lưu Ngọc Hạnh |
Keywords: | Tạp chí Công thương |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2021 - no.10 - tr.92-97 - ISSN.0866-7756 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=320163 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49351 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.