Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49351
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Trần, Nguyễn Phương Lan | |
dc.contributor.author | Lê, Phước Nguyên | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thanh Hoài | |
dc.contributor.author | Trần, Thị Minh Thư | |
dc.contributor.author | Lương, Huỳnh Vủ Thanh | |
dc.contributor.author | Cao, Lưu Ngọc Hạnh | |
dc.date.accessioned | 2023-12-15T07:05:20Z | - |
dc.date.available | 2023-12-15T07:05:20Z | - |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=320163 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49351 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Công thương - 2021 - no.10 - tr.92-97 - ISSN.0866-7756 | en |
dc.subject | Tạp chí Công thương | en |
dc.title | Sử dụng phương pháp bề mặt đáp ứng (RSM) để tối ưu hóa quá trình trích ly pectin từ vỏ bưởi | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.