Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49340
Title: Ảnh hưởng của pH, nồng độ chất khô ban đầu và thời gian bảo quản đến chất lượng nước sim - thanh long lên men
Authors: Phan, Thị Ngọc Hạnh
Nguyễn, Thị Thu Hồng
Nguyễn, Tấn Hùng
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2021 - no.10 - tr.26-32 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=320154
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49340
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S102021026.pdf5.87 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.