Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/48873
Title: Kiến thức, thực hành về vệ sinh an toàn thực phẩm của người chế biến thực phẩm tại bếp ăn tập thể một số bệnh viện tại Hà Nội năm 2020
Authors: Nguyễn, Thị Thu Hà
Trịnh, Bảo Ngọc
Trần, Ngọc Tụ
Keywords: Tạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2021 - no.1 - tr.123-127 - ISSN.1859-1868
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=319711
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/48873
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv46V501S12021123.pdf330.21 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

6
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.