Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47759
Title: Đánh giá mức độ ô nhiễm vi sinh vật trong sản phẩm thịt đã chế biến tại một số chợ khu vực nam sông Hương thành phố Huế = Assessment of microbiological contamination levels in processed meat products from markets in southern Hue city
Authors: Tôn, Thất Nhuận Thân
Ngô, Thị Tuyết Mai
Phạm, Thị Ngọc Lan
Keywords: Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2021 - no.1 - tr.34-42 - ISSN.2615-9252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321247
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47759
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
2615-9252V4S12021034.pdf681.83 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.