Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47759
Title: | Đánh giá mức độ ô nhiễm vi sinh vật trong sản phẩm thịt đã chế biến tại một số chợ khu vực nam sông Hương thành phố Huế = Assessment of microbiological contamination levels in processed meat products from markets in southern Hue city | Authors: | Tôn, Thất Nhuận Thân Ngô, Thị Tuyết Mai Phạm, Thị Ngọc Lan |
Keywords: | Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2021 - no.1 - tr.34-42 - ISSN.2615-9252 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321247 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47759 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2615-9252V4S12021034.pdf | 681.83 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.