Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47759
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTôn, Thất Nhuận Thân
dc.contributor.authorNgô, Thị Tuyết Mai
dc.contributor.authorPhạm, Thị Ngọc Lan
dc.date.accessioned2023-12-15T03:20:54Z-
dc.date.available2023-12-15T03:20:54Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321247en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47759-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2021 - no.1 - tr.34-42 - ISSN.2615-9252en
dc.subjectKiểm nghiệm và an toàn thực phẩmen
dc.titleĐánh giá mức độ ô nhiễm vi sinh vật trong sản phẩm thịt đã chế biến tại một số chợ khu vực nam sông Hương thành phố Huế = Assessment of microbiological contamination levels in processed meat products from markets in southern Hue cityen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 2615-9252V4S12021034.pdf
  • Size : 681,83 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.