Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47736
Title: Thu nhận acid phenyllactic từ chủng vi khuẩn Lactobacillus sp. và thử nghiệm ứng dụng trong bảo quản nông sản = Collection of phenyllactic acid from a strain of Lactobacillus sp. and application in agricultural products preservation
Authors: Vũ, Kim Dung
Nguyễn, Như Ngọc
Lê, Sỹ Dũng
Vũ, Thị Ngọc Hiền
Keywords: Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2021 - no.1 - tr.22-33 - ISSN.2615-9252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321226
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47736
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
2615-9252V4S12021022.pdf931.39 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.