Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47736
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVũ, Kim Dung
dc.contributor.authorNguyễn, Như Ngọc
dc.contributor.authorLê, Sỹ Dũng
dc.contributor.authorVũ, Thị Ngọc Hiền
dc.date.accessioned2023-12-15T03:20:45Z-
dc.date.available2023-12-15T03:20:45Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321226en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47736-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2021 - no.1 - tr.22-33 - ISSN.2615-9252en
dc.subjectKiểm nghiệm và an toàn thực phẩmen
dc.titleThu nhận acid phenyllactic từ chủng vi khuẩn Lactobacillus sp. và thử nghiệm ứng dụng trong bảo quản nông sản = Collection of phenyllactic acid from a strain of Lactobacillus sp. and application in agricultural products preservationen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 2615-9252V4S12021022.pdf
  • Size : 931,39 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.