Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47673
Title: | Tổng quan các phương pháp xác định hàm lượng prebiotic trong thực phẩm = A review of current analytical methods for the determination of prebiotics in foods | Authors: | Trần, Hùng Sơn Vũ, Thị Thanh An Mạc, Thị Thanh Hoa Cao, Công Khánh Lê, Thị Hồng Hảo |
Keywords: | Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2021 - no.2 - tr.146-158 - ISSN.2615-9252 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321138 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47673 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2615-9252V4S22021146.pdf | 1.1 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.